Viiko siinä meni! Itkiessä, ahistuneena, paniikissa. Miten ihmeessä näin tässä kävi? 

Herralla oli muutama tavara unohtunu meille ja päätin yks ilta, että palautan sille sen tavaroita. En tiiä, mistä sain sen idean, mutta soitin sille. Herra yllättäen sano, että tuu vaa käymää. Hän keittää kahvia. 

Käppäilin sinne sitte, ku lähellä asu ja siellä vierähtiki sit oletettua kauemmin. Höpöteltiin niitä näitä monta tuntia ja katottiin jossain välissä leffaki. Joskus yöllä mies tarjos olutta ja sehän meni sitte sänkyhommiksi loppujen lopuksi. Sen jälkee sanottiin vikan kerran "minä rakastan sinua" ja oltiin muutenki lähekkäin. Meijän välit ei sillä kummiskaa korjaantunu. Se oli, ku jostain surkeesta romanttisesta leffasta!

Siitä se sit lähtiki. Me oltiin kavereita. Kavereita, joilla oli vahvat tunteet toista kohtaan, jotka harrasti seksiä (todella usein!), jotka sopi ettei ollu muita, jotka sillon tällön riiteli, ku vanha pariskunta... Yritin mä kesällä parisen kertaa jutella sen kans vakavammin siitä, että palattais yhteen, muttei herra halunnu. 

Tätä jatku semmosen reilu puol vuotta. Halusin koko ajan miehen oikeesti takasin itelleni, mutten sitä enää kesän jälkee ääneen sanonu. Ainakaa herralle. Molempien läheiset ihmetteli meijän tilannetta. Joka paikas yhessä, käyttäytyen, ku pariskunta. Puuttu vain kaikki koskettelu, mitä pariskunnilla yleensä on. 

Kesän loputtua alkoi vähä kummallisempi vaihe. Meil oli siis yleensä tosi kivaa ja näin, mut aloin hoksaamaa sen käytöksessä pieniä ailahtelevaisuuksia. Silloin ku herral oli kaikki omassa elämässään hyvin niin sanotusti, oli herra himpun verran minuu kohtaa kylmempi. Sitte taas, ku se oli jotaa vailla, sillon se oikee mielisteli ja nosti taas sinne jalustalle. Rahan lainaaminen vaikka näin esimerkkinä.

Yks selkeimmistä keinoista oli juurikin seksi. Sitähän ei herunu sillon, ku olisi mieli tehny. Herra vaa aika ajoin tykkäs antaa ymmärtää, että vois jotain tapahtuu. Sitte, ku herra tahto jotain, nii sit peitto heilu oikee urakalla! Siitähän me tosi usein yhteen otettiiki, yks suurimmista syistä riitoihin oli tämä! Ja pahin juttu oli se, ku siitä aloin kiukkuumaa, vastaus oli melkein aina, ettei miehellä tehny kuulemma mieli pitkää aikaa mun ärähtämisen takia.

Me oltii tosi mustasukkasii toisistaa, Herra tenttas mua käytetystä kahvikupista tms, aina mukaman vitsaillessaan. Äänestä tosin kuuli, et tosissaa oli. Mä välillä kyselin samalla tavalla jostain häiritsevästä asiasta. Herra nauro mun uteluille ja oli mielissää mun reaktiosta, mut muisti aina lisätä keskusteluun ohi mennen, ettei sen asiat kuulu mulle,

No, tässä vaiheessa aattelin mielessni, ku tilanne oli, mikä oli, ettei mulla kiirettä oo. Nautin tilanteesta niin kauan, ku jaksoin ja sit vaa elämässä eteenpäin. Ei mua aidosti haitannu, ettei virallisest yhessä oltu. Miehelle olin tärkeä ja se arvosti mun ystävyyttä. Kunnes loppu vuodesta tapahtui jotain, mikä tuli molemmille aivan puskista ja muutti kaiken!

To be continued..